ДС АУТО

AUTO SERVICE      ДС АУТО – НЕГА НА ВОЗИЛО

Со текот на времето,трагите од користење на автомобилот во внатрешниот ентериер се неизбежни и не можат да се избегнат. Ако сакате да ги остраните овие траги ,ние сме вистинскиот партнер за вас. Со професионална компетентност по третманот вашиот автомоби ќе изгледа како на денот на првото купување.

 

  • Внатрешно чистење
  • Професионална нега на возило