SILVER ПАКЕТ- Внатрешно интензивно чистење

са. 3 часа    

Цена:     3.380,00 денари

 

————————————————————————

 • Усисавање на внатрешниот простор
 • Чистење на патосници
 • Отстранување на прашина преку притисок на воздух
 • Чистење на влезните површини
 • Чистење на тапацирите на вратите
 • Интезивно чистење на багажниот простор
 • Кожа или штоф нега
 • Чистење на шал табла
 • Чистење и дезинфекција на волан
 • Чистење на отворите за вентилација
 • Внатрешно чистење на ветробранското стакло